Een te gek voorstel als bedrijfsgeschenk ontvangen?
Persoonlijke en originele geschenken zijn anno 2019 steeds belangrijker. Zoek jij ook iets vernieuwends of hou je vast aan de klassiekers?
Hoeveel geschenken geef je gewoonlijk?
+
Welk budget heb je per gepersonaliseerd geschenk? (in €)
5
50
Door jouw e-mail op te geven ga je akkoord met ons privacybeleid en algemene voorwaarden.


Cadeaus die meegroeien met jouw klanten
Groei met ons mee
Als bedrijven groeien, groeien mensen mee. Bedrijven die zich ontwikkelen kleuren buiten de lijntjes, zijn gefocust en hebben een netwerk om zich heen. Niet veel verschil met mensen toch? Daarom kiest RewardU resoluut voor relatiegeschenken die meegroeien. Dat meegroeien is in de letterlijke betekenis van het woord, met de nodige zorg kiemt er iets duurzaam uit cadeaus.
Hoge bomen...
Heeft u al eens gedacht aan een origineel relatiegeschenk met een ecologische twist? The Reference en Showpad gingen jou voor. The Reference schonk in samenwerking met ons een wonderboom aan hun klanten. Zo kregen ze niet alleen een tastbaar iets, maar is de experience om voor de boom te zorgen nog leuker. Ook Showpad koos voor een pakket dat bloeit. Zij schonken bonsai starterskits aan hun klanten. Bonsais zijn luxueuze japanse miniatuur bomen waar je levenslang plezier aan hebt.


Growing plants is not a big thing but making a strong root is a great thing.
Papier hier!
Bij RewardU geloven wij in out-of-the-box concepten met een leuke, milieuvriendelijke twist. Zo zijn wij ook heel enthousiast over groeipapier. Dit is handgeschept milieuvriendelijk papier waar zaadjes van bloemen of planten in verwerkt zijn. Leg het papier gewoon in aarde of in een bloempot, bedek het met aarde, geef het wat water, liefde en een beetje focus en er groeit een plantje uit. Dit zijn verrassende geschenken die een boodschap overbrengen en waarover gepraat wordt aan de espressomachine met zowel collega's als klanten.
Wil jij ook graag een verrassend cadeau geven dat afwijkt van de standaard wijn- of champagnefles. Een geschenk dat buzz creëert bij jouw netwerk? Hier vind je meer over onze boxen!
FEBRUARI, 20/2020